Fillers 2018-03-31T18:21:26+00:00

PROFESSIONELL

Fillers & Botox

Rynkfri till specialpris!

20% rabatt på botox & fillers under introduktionshelgen 5-6 maj

Boka Fillers/Botox

ANSVARIG LÄKARE

EVELINA

Evelina är ansvarig läkare på kiniken på Himmelsby Gårdshotell

Hon arbetar som läkare inom allmänmedicin med inriktning mot akutmedicin.  Utbildad på läkarprogrammet i Linköping där hon även genomgått biomedicinsk forskarskola.

Evelina har studerat psykologi och språkvetenskap på universitetsnivå och har ett förslutet som designer, stylist och makeupartist.

Intresset för medicinsk-estetiska behandlingar såsom injektionsbehandlingar med fillers och botox har funnit länge och Evelina har under flera år arbetat inom detta område.

Evelina skapar ett  personligt band som gör att du känner dig trygg och alltid vet att du har någon att vända dig till med frågor och tankar.

”Jag arbetar på olika salonger & kliniker i Sverige men även utomlands. Nu hoppas jag på att vi ses här på underbara Himmelsby.”

Botox

Reducera rynkor och fina linjer

Botulinumtoxin reducerar rynkor och fina linjer och är även känt som ”botox” eller botulinumtoxin typ A.

Botox är en injektionsbehandling som blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman. Detta resulterar i att linjer och rynkor, som skapats av att du t.ex. kisat mot solen eller rynkat pannan, mjukas upp och blir mindre synliga.

Botulinumtoxin ”botox” är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar och 2014 utfördes ca 5 miljoner behandlingar med ”botox” världen över. Frekventa behandlingsområden är argrynkan mellan ögonbrynen, kråksparkar runt ögonen och de horisontella linjerna i pannan. Botox fungerar även kosmetiskt för att behandla olika typer av asymmetrier i ansiktet.

Fillers

Föryngra huden och släta ut rynkor med Zfill

Vid normalt åldrande minskar produktionen av hyaluronsyran vilket gör att hudens elasticitet minskar och rynkor, veck och linjer uppkommer. Hyaluronsyra som är en kroppsegen bindvävssubstans och finns naturligt i huden och har en stark vattenbindande förmåga vilket i unga år ger en frisk rynkfri hud.

Zfill tillför mer volym och stimulerar hudens celler till egen produktion av hyaluronsyra vilket leder till en utslätande effekt på rynkor.

Zfill kan även användas för att ändra konturer i ansiktet.

Hur går behandling med Zfill till?

Metoden är snabb, säker och relativt skonsam. Man ser resultatet snabbt och man kan i princip gå tillbaka till jobbet direkt efter behandlingen.

  1. Området som ska behandlas rengörs och desinficeras
  2. Bedövningssalva kan användas om så önskas
  3. Zfill sprutas in med en tunn nål. Det kan sticka till och spänna. Den volymsökande effekten gör att rynkan lyfts upp och man får ett omedelbart resultat.

Våra rekommendationer efter Zfill behandling:

  • Undvik fyskisk träning minst 24 timmar

  • Undvik varma bad/bastu minst 24 timmar, använd dusch
  • Massera ej huden då du kan flytta produkten och få oönskade effekter
  • Undvik Make-up 6 timmar efter behandling

  • Undvik stark sol i just före och efter behandlingen. Om det är omöjligt att undvika sol så måste en kraftig solskyddsfaktor användas.  Försök planera behandlingen så att du kan undvika sol den närmaste tiden efter.

Vilka effekter kan du räkna med?

Effekten av behandlingen är uppenbar direkt. Ofta uppstår en viss svullnad och när svullnaden lägger sig efter några timmar eller någon dag så ser du slutresultatet. Du kan räkna med en lätt ömhet och rodnad i området i någon dag.

Resultat som uppnås med Zfill beräknas kvarstå 6-12 månader. Vi rekommenderar att en påfyllnadsbehandling görs inom några månader efter den första injektionen för att utfyllnadseffekten ska förlängas

Vad innebär en behandling med Fillers?

Innan behandlingen

Du får träffa en utbildad behandlare för samtal om dina personliga önskemål och förväntningar. Du får rekommendationer om vilken behandling med fillers som passar dig bäst. Rekommendationen utgår från vad du vill uppnå, dina ansiktsdrag och personliga livsstilsfaktorer. Efter konsultationen utförs lämplig behandling.

Under behandlingen

Fillers injiceras i små mängder i huden med en tunn nål. Gelen ger naturlig volym som slätar ut linjer och rynkor, framhäver ansiktets form eller skapar fylligare läppar. En filler som gör huden smidigare och förbättrar dess struktur, samt återställer och bevarar fuktbalansen i huden. Behandlingen går snabbt, oftast tar den 15 – 25 minuter. Behandling med fillers påverkar inte ansiktsuttrycken och resultatet syns i regel omedelbart.

Efter behandlingen

Zfill är biologiskt nedbrytbart vilket innebär att den naturligt försvinner ur kroppen. En uppföljande behandling brukar behövas efter 6–12 månader, beroende på individuella faktorer och vilket område som behandlats. Rådgör med din behandlare om när en uppföljning kan vara lämplig.

Efter en behandling kan en del reaktioner uppstå. Den vanligaste är lätt rodnad, svullnad, klåda, blåmärken, smärta och ömhet. Vanligtvis försvinner symtomen av sig själva inom en eller två dagar efter behandlingen, men efter vissa behandlingar kan det ta längre tid.

Innan behandlingen har du möjlighet att tillsammans med din behandlare bestämma vilka områden du önskar behandla.

De områden du uppger vid bokningen är preliminära.

Prislista

Passa på!  20% rabatt på nedanstående priser under introduktionshelgen 5-6 maj,
Presentkort gäller ej för dessa behandlingar.

Ett område (1 ml) 2.600:-
Två områden (2 ml) 3.600:-
Full face (3-4 ml) 5.000:-

Boka Fillers/Botox

Vilka områden behandlas?