TACK FÖR FÖRTROENDET ATT

Arrangera er bröllopsdag

Tänk dig att bara kunna få njuta av en av livets viktigaste stunder.
Oavsett om ni drömmer om ett litet familjärt bröllop eller en stor bröllopsfest tar vi hand om allt från mat till dekoration i nära samarbete med er eller ert värdpar.  När den stora dagen sedan kommer är det bara att njuta, ha roligt & tänka på varandra.

Himmelsby SPA & Konferens ligger vackert beläget ute på landet men samtidigt endast 7 minuter från E4:an. Detta & bekväma övernattningsmöjligheter gör det till den perfekta bröllopsplatsen, även för långväga gäster.

Det första steget är att fylla i denna bröllopsplanering så vi kan anpassa en offert efter era önskemål. Detta kommer senare att vara grunden till utformningen av erat bröllop.

Bröllopsplanering
flowers top
14354960 871875716247943 3180905436711403985 n3 e1502359363240

ER PERSONLIGE

Bröllopsarrangör

Vår bröllopsarrangör Isac har ett brinnande intresse för att göra er dag till ett minne för livet. Med en kreativitet och energi som är utöver det vanliga kommer han att hjälpa er arrangera bröllopet på Himmelsby SPA & Konferens så det speglar era önskemål & överträffar alla förväntningar.

STEG FÖR STEG

Så här arrangeras bröllopet

Vi är måna om att bröllopsdagen skall utformas efter era önskemål och bli en dag att minnas med glädje. Här följer en steg för steg guide om hur vi tillsammans planerar och utformar bröllopet på bästa sätt.

 • Ni fyller i bröllopsplaneringen som kommer utgöra ramverket för ert bröllop.

 • Ni tittar igenom de allmänna bokningsvillkoren, de Vanliga frågor & svar samt prislistan så ni har kännedom om det innan vi ses.

 • Vi träffas för att prata igenom er planering, lära känna varandra och få en bild av era önskemål samt om ni har några övriga frågor.

 • Ni betalar in 5000:- i förskott enligt villkoren och vi sätter igång vårt arbete tillsammans med er.

 • Ni får en servicebeställning där ni fyller i preliminärt önskade tider för allt som händer på bröllopet samt uppgifter till er & eventuella värdpar/toastmasters.

 • Ni får kontakt av vår kökschef som hjälper er utforma middagen på bröllopsfesten och försöker möta era önskemål.

 • Ni fyller i en bestämd servicebeställning med de faktiska tiderna som ni önskar under er dag hos oss.

 • Vi träffas för ett uppföljningsmöte inför bröllopsfesten så att allting känns bra och inga missförstånd kan uppkomma.

 • Vi dukar upp enligt era önskemål på morgonen och ni eller ert värdpar/era toastmasters får tillgång till lokalen för att kunna fixa de sista små detaljerna inför bröllopsfesten.

 • Nu är vi i hamn, tiden är kommen och er dag är här, se till att njuta av den så mycket ni bara kan!

Ladda ner dokument

HÄR KAN NI LADDA NER OLIKA DOKUMENT FÖR ATT HJÄLPA ER I PLANERINGEN

SPECIALERBJUDANDEN

ENDAST FÖR BRÖLLOP PÅ HIMMELSBY SPA & KONFERENS

flowers top
dreamstime xl 13006021 kopia 600x399

ROMANTISKA

BRÖLLOPSNATTEN -20%

Efter festen kan vi erbjuda detta fantastiska paket för er och era gäster till 20% rabatt! Vakna utvilade och njut av en utsökt frukostbuffé för att sedan slappna av i SPA-avdelningens härliga atmosfär. Stanna kvar fram till sena kvällen och ta vara på varje minut av ert nya liv tillsammans.

Detta ingår:

 • Övernattning inkl. frukostbuffé

 • SPA-access dagen efter bröllopet

 • Gårdsbuffé inkl. dessert & kaffe dagen efter bröllopet

 • Fikabuffé på eftermiddagen dagen efter bröllopet

Pris:  1595:- /bröllopsgäst (Ord: 1995:-)

Boka bröllopsnatten

BLOMSTERHJÄRTAT

Blommor – 20%

Vad vore ett bröllop utan blommor?
Hos Blomsterhjärtat guidar & hjälper de er att välja de perfekta blommorna till just erat bröllop. De har kreativa lösningar och stor erfarenhet.
Boka ett möte med dem idag för ni som firar bröllop på Himmelsby SPA & Konferens får hela 20% rabatt på ordinarie priser!

people 2586429 1920 e1502364391896
Bröllopsfotograf Linköping 8A6211 e1511910623210

FOTOGRAF JONAS

Bröllopsfotograf – Special!

Jonas är en fantastisk bröllopsfotograf som fångar de små ögonblicken på er stora dag! För alla brudpar som bokar Jonas via oss bjuder han på fler bilder, 30 min extra tid och det ingår även en A3-print. – Värde totalt 2000 kr.
Vid bokning anger ni HIMMELSBY2019

SKÖNHETSSALONGEN VI TVÅ

Make up & Hår – Special!

Tänk dig att inte behöva oroa dig för om stylingen kommer att hålla hela kvällen eller om det kommer blir bra effekt på bild. Att ha någon som vet hur man gör makeup & håruppsättningar på bästa sätt är verkligen ovärdeligt!
När ni firar bröllop på Himmelsby SPA & Konferens och bokar styling här ingår fransfärg, brynplock & brynfärg inför bröllopet! (Värde 350:-)

10698410 793569837374057 8067109811772562071 n

MUSIK & DANS

Bobby DJ – 20%

Låt bröllopet få den perfekta stämningen med Bobby.dj i spetsen.
Han har över 39 år i branschen och vet vad som krävs för att festen skall bli en fantastisk succé! Bobby bjuder på 20% rabatt när ni har bröllopsfesten på Himmelsby SPA & Konferens så passa på att boka!

ÅK MED STIL
Limousine

Tänk dig att överraska med stil redan innan ni kliver in på hotellet. Nu har ni möjlighet att boka till limousine för att verkligen kunna resa med klass.
Vi har ett samarbete med Onlinelimousine i Linköping
Som gäst på Himmelsby SPA & Konferens har ni 40% rabatt på ordinarie priser!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN LIMOUSINE
Himmelsby Limousine