empleos

BLI EN DEL AV VÅRT STJÄRNTEAM PÅ

Himmelsby SPA & Konferens

Vi söker dig som…

…har gästen i fokus. Vårt mål är att alla som besöker oss ska känna sig vippade ända ut i fingerspetsarna och få en upplevelse utöver förväntan. Dessa höga mål ställer även höga krav på vår personal att de ska vara flexibla, glada, trevliga, positiva och älska service. Vi har även ett krav på att du har körkort samt tillgång till bil då du inte kan ta dig hit med lokaltrafik.

Om detta stämmer in på dig och du har den utbildning som krävs är du varmt välkommen att kontakta oss. Se lediga positioner nedan. 

Detta händer just nu:

Himmelsby SPA & Konferens är ett SPA & Konferenshotell som ligger vackert beläget på landet utanför Mantorp. Vår målgrupp är företag som förlägger sina konferenser hos oss samt privatpersoner som besöker oss för att njuta av vår Romerska simhall & SPA-anläggning.
Vi har en högklassig restaurang och en skönhetssalong som erbjuder ett stort utbud av behandlingar.

Det pågår en kraftig expansion i företaget och till sommaren inviger vi ytterligare 2500 kvadratmeter med hörsal, matsal, café, ny reception samt personalutrymmen. Därefter byggs 40 rum & 15 konferensrum.

Lediga positioner:

Klicka på de olika positionerna för att läsa mer.

Vi söker serveringspersonal som kan jobba varannan helg samt något kvällspass. Jobbet passar utmärkt för studenter som vill dryga ut kassan samtidigt som vi erbjuder en härlig arbetsplats som expanderar i snabb takt. Erfarenhet från servering är ett krav.

Du behöver körkort och tillgång till bil då du inte kan ta dig hit med lokaltrafik.
Maila gärna ditt