Behandlingar2018-11-16T08:29:16+00:00

TA HAND OM DIG

Skönhet & Hälsa

NJUT AV SKÖNA

Behandlingar

Klassiker som massage & ansiktsbehandlingar eller spännande nyheter som hamam & fiskpedikyr.
I händerna på våra erfarna terapeuter kan vi garantera en härligt avkopplande stund så du kan möta vardagen igen med ny energi.

Se vår skönhetsmeny nedan eller

Boka behandling
BOKA BEHANDLINGSPAKET

Salongen är öppen varje dag 9.00-20.00

Combo
Combo

NYHET

Kombo-behandling 50 min

Valfri massage 30 min + Ansiktsbehandling 20 min

Valfri massage 30 min + Brynfärgning inkl. plockning

Valfri massage 30 min + Detox 30 min (behandlingstid 60 min)

Valfri massage 30 min + Fiskpedikyr 20 min

Valfri massage 30 min + Fransfärgning

Valfri massage 30 min + Fotkur 20 min

Valfri massage 30 min + Handkur 20 min

Välj mellan bambu, koppning eller hot stone massage.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Boka behandling
Dermapen Microneedling

NYHET

Dermapen – Micro Needling

Nu erbjuder vi professionell behandling med Dermapen. Fram till sista november 2018 har vi dessutom ett oslagbart introduktionspris.

Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr, inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia.

50 min: 995:- (ord. pris 2195:-)

Microneedling – Dermapen 4

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Med Dermapen4 kan man behandla:

Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr, inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

Boka behandling

FÖRE & EFTERBILDER

Acnebehandling

Dermapen 1

FÖRE & EFTERBILDER

Behandling av rynkor

Dermapen
spa woman treatment1

Tillval

Följande behandlingar går även att boka till rabatterat pris när man bokar en ansiktsbehandling. OBS! Endast vardagar.

 • Plockning av bryn Tid: 20 min – Pris: 450:-
  (i samband med ansiktsbehandling 250:-)

 • Färgning av bryn Tid: 20 min – Endast vardagar Pris: 450:-
  (i samband med ansiktsbehandling 250:-)

 • Färgning av fransar Tid: 20 min – Endast vardagar Pris: 450:-
  (i samband med ansiktsbehandling 250:-)

 • Färgning av fransar & bryn inkl. plockning Tid: 50 min – Endast vardagar Pris: 750:-
  (i samband med ansiktsbehandling 450:-)

Anna

Jätteduktig terapeuter som verkligen kan sin sak. Fick många bra tips som jag tagit med hem och nu använder. Min hud känns yngre och mina rynkor har minskat. Tack!

135 2238x3000 300dpi all free download.com 9526180 1 e1490561581497
spa woman treatment1

AVSLAPPNANDE

Ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling är både avslappnande och välgörande för din hy. Slappna av och känn hur huden får nytt liv.

I alla ansiktsbehandlingar ingår följande:

 • Hudanalys

 • Rengöring

 • Peeling

 • Återfuktning – ger näring till huden

Klassisk Ansiktsbehandling

En skön avslappnande ansiktsbehandling anpassad efter din hud typ.

Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-

Ansiktsbehandling Man

Mannens hud behöver tas omhand precis som kvinnors. Den här behandlingen är speciellt anpassad för en manlig hud som oftast kan vara lite grövre och lätt kan drabbas av irritationer av tex regelbunden rakning.  

Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-

En avslappnande behandling för en renare och fräschare hud och redan efter första gången kommer du märka en skillnad. I den här behandlingen har vi tagit särskild hänsyn till att mannens hud skiljer sig från kvinnans. Den är oftast lite grövre och med mer synliga porer. Efter att vi rengjort ansiktet lägger vi en enzym-eller aha-peeling som är särskilt anpassad för grövre hud och är perfekt att använda om man har skägg. Behandlingen avslutas med produkter anpassad efter just din hudtyp.  

Klassisk inkl. portömning

Är det dags att göra en storstädning av huden? En djuprengörande ansiktsbehandling där huden och porerna blir ordentligt rengjorda. Behandlingen utförs av certifierad hudterapeut.

Tid: 50 min – Pris: Endast vardagar 750:-

Läs mer om portömning
En avslappnande behandling för dig som vill ha en djuprengörande behandling med peeling, ånga för att öppna upp porerna, portömning/borttagning av milier, härlig och avslappnande ansiktsmassage och en speciellt anpassad ansiktsmask som är renande, mjukgörande och antibakteriell. Huden känns ren, fräsch och får en fin lyster efter behandlingen.

Anti Age

En avkopplande ansiktsbehandling anpassad för dig med mogen hy som vill arbeta på fina linjer/rynkor och för mer spänst ochfyllighet i din hud.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Vill du få en ordentligt rengjord hy, peeling, avslappnande ansikts- och dekolletagemassage som ökar cirkulationen och stärker ansiktets muskler, ansiktsmask anpassad för mogen hy och en härlig hårbottenmassage som avslutning? Då passar den här behandlingen dig.
Ansiktsmasken är speciellt framtagen för att strama upp huden och reducera fina linjer, även viktiga vitaminer och näringsämnen som saktar ner hudens åldrande tillförs. Du kommer efter behandlingen känna dig avslappnad och att huden känns stramare, återfuktad och har en helt annan lyster.
Att huden åldras är ingenting vi kommer ifrån, den åldras för alla men kan åldras på olika sätt.
Huden börjar visa tidiga ålderstecken redan vid 25 års ålder, så vill du i god tid arbeta förebyggande så passar behandlingen utmärkt men rekommenderas främst till dig som är 40+.

Fuktboost

Känns huden stram och uttorkad och behöver fyllas på med fukt? I denna Fuktboost blir huden ordentligt påfylld med fukt då rikligt återfuktande produkter används genom hela behandlingen.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Att huden känns fuktfattig och uttorkad är mycket vanligt och kan uppstå oavsett hudtyp. Kanske har du druckit dåligt med vatten, behandlat huden med uttorkande produkter, vistats i kallt klimat eller varit ute mycket i solen? Åtgärda detta med denna behandling, genom en ordentlig peeling som avlägsnar döda hudceller och gör att efterkommande produkter kan gå ner ordentligt i huden, fantastisk massage med ett serum som förbättrar lagring av fukt i huden, specialbehandlade ansiktsmask och återfuktande ansiktscréme. Huden kommer kännas mjuk och riktigt fuktbombad efter denna sköna behandling.

Sensitive

En specialanpassad behandling för dig med känslig hud. Produkterna som används är speciellt framtagna för att lugna huden, motverka rodnad och stärka upp ytliga blodkärl. 

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Upplever du din hud som känslig? Kanske reaktiv på mat, väder, produkter eller bara allmänt irriterad? Under denna avslappnade behandling avlägsnar vi döda hudceller med en enzympeeling, masserar ansiktet med ett serum som lindrar, lugnar och stärker huden, lägger en ansiktsmask med marint källvatten som lindrar och förebygger inflammatoriskareaktioner. Avslutas med behandlande crème.

Boka behandling
Manikyr Himmelsby Gardshotell
Manikyr Himmelsby Gardshotell

FÖR LENA & FINA

Händer

Handkur

En ljuvlig behandling för dig med stela, ömma eller torra händer. Handmassagen ökar cirkulationen, välbefinnandet samt gör dina händer lena och mjuka.

Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-

Slå dig till ro och bli ordentligt avslappnad medans naglarna blir insmorda i nagelbandsolja och händer och underarmar masseras i en mjukgörande och återfuktande crème.

Boka behandling
Pedikyr Himmelsby Gardshotell
Pedikyr Himmelsby Gardshotell

NJUT MED KÄNSLAN AV

Silkeslena fötter

Fotkur

Luta dig tillbaka och njut av en härlig behandling för trötta och svullna fötter.

Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-

Du får en avslappnande och djupgående fotmassage under tiden som benen packas in i en cirkulationsökande och mjukgörande inpackning.

Fotvård

Ultimata behandlingen för dina fötter. Fötterna är en av våra viktigaste kroppsdelar men är ändå lätta att glömma bort. Så skäm bort dina fötter men en fantastisk fotvårdsbehandling. Få lena och fina fötter genom att boka denna behandling som utförs av certifierade terapeuter.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Behandlingen inleds med ett mysigt fotbad, därefter klipps & filas naglarna samt nagelbanden tas omhand. När naglarna är fina är det dags för resten av foten som filas, förhårdnader tas bort och du får njuta av en himmelsk fotmassage.

Boka behandling

Susanne

En riktigt trevlig upplevelse i en fräsch och lugn miljö med supertrevlig och kunnig personal. God mat och dryck. Underbara behandlingar och härligt spa-område. Ett varmt mottagande från början till slut. Sätter verkligen gästen i fokus.

Peeling

Evelina

Underbart mottagande och super-trevlig personal.
Avslappningen kom som en våg så fort vi steg in loungen innan spa-avdelningen. Efter en timme med kroppsscrubb, firming body och spa-massage som var helt fantastisk avslutade vi med en sån där lunch som bara gudar kan tillaga. Toppbetyg och mamma har redan bestämt sin 70-års present.

Peeling
Peeling

SPA-BEHANDLINGAR MED

Inpackning & Peeling

Aromainpackning

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

En härlig kroppsbehandling för både kropp och själ. Ett mjukgörande, väldoftande sheasmör masseras lätt in på hela kroppen och du packas in i plast och ett värmande täcke. Under tiden får ni njuta av en härlig ansikts- och skalpmassage.

Kroppspeeling

En skön helkroppsbehandling för dig som vill få fram ny fräsch hud. Här används en härlig saltskrubb som avlägsnar döda hudceller och gör huden len, ren och fräsch.

Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-

Denna behandling rekommenderar vi för dig med torr och livlös hud samt innan sommaren eller solresan för en jämnare och finare solbränna.

Ryggrengöring

Behandlingen för dig som besväras av finnar och pormaskar på ryggen. Ryggen är speciellt utsatt för orenheter då den oftast är instängd under kläder och svår att själv komma åt. I denna behandling blir ryggen ordentligt rengjord och huden känns len och fräsch igen.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

En djupgående rengöring av orenheter på ryggen. Vi börjar med att rengöra och sedan skrubba ryggen för att få bort döda hudceller och öka cellförnyelsen. Sedan värmer vi upp huden med ånga och gör en portömning. Därefter appliceras en fantastisk värmande lermask som är utrensande och porsamandragande. Medans masken verkar så ges en underbar hårbottenmassage. Avslutas med behandlande crème.

Sliminpackning

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Behandlingen inleds med torrpeeling över hela kroppen som ger en mjuk och len känsla. Därefter bäddas ni in i en härlig åtstramande kroppsinpackning.
Denna behandling är avslappnande samt motverkar celluliter.

Boka behandling
Untitled

Sebastian

Testade Hot Stone massage som jag bokat via Wellnet och är mer än nöjd. De varma stenarna gjorde verkligen underverk. Faktiskt mer effekt än vanlig massage. Jag kommer igen.

Untitled

SKÖN

Massage

NYHET! Koppning

Koppning rekommenderas till de som lider av fibromyalgi, psoriasis, ledsmärtor, långvariga muskelspänningar, senfästesinflammationer eller helt enkel önskar en effektiv behandling som är cirkulationsökande.

Rygg, nacke & axlar 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-
Helkropp 40-50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Koppning är en gammal folkmedicin som har använts i tusentals år. Genom att skapa ett vakuum i koppan lyfts bindväven och töjs ut. När koppan sedan dras över huden ökar cirkulationen av vätska i kroppen vilket bidrar till mer syre, värme och näring till cellerna i kroppen genom att öppna upp artärerna. Det hjälper även till att rensa ur slaggprodukter och koldioxid som följer med i venerna. Koppningen är 3 gånger så effektiv som vanlig massage.

NYHET! Bambumassage

Bambumassage är en djupgående behandling med varma bambupinnar som mjukar upp stela muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupt in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen.

Rygg, nacke & axlar 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-
Helkropp 40-50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Denna djupgående bambumassagen har visat sig vara väldigt effektiv mot celluliter. Bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen. Massagen kombineras med terapeutens händer.

Succé Hot Stone/Hot Stone Aroma

Hot Stone massage passar dig som gillar värme och behöver fullkomlig avslappning. Massagen utförs med varm olja och heta lavastenar. Värmen från stenarna förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Den underbara känslan är svår att beskriva – den måste upplevas.

Rygg, nacke & axlar 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-
Helkropp 40-50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen. Ett grepp med stenarna motsvarar 6 grepp med bara händerna och ger därför en mer långvarig effekt.
Hot Stone massage ger även en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Hot Stone aroma massage
Kombinera din Hot Stone massage med underbar eterisk olja. Behandlingen är djupt avslappnande och ger harmoni för både kropp och själ. Perfekt för stressade själar och stela muskler.
Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen. Ett grepp med stenarna motsvarar 6 grepp med bara händerna och ger därför en mer långvarig effekt.
Valfri eterisk olja med underbar doft av Citron, Choklad, Vanilj, Lavendel, Harmoni, Relax och Eukalyptus.

Klassisk SPA-massage/Aroma massage

En underbar avkoppling under händerna på våra erfarna massörer. Unna dig en härlig massage som väcker liv i trötta muskler.

Rygg, nacke & axlar 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-
Helkropp 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Klassisk SPA-massage
Bli väl omhändertagen under vår klassiska massage! Den ökar cirkulationen, lugn- och ro hormonet oxytocin utsöndras och ökar välbefinnandet, löser även upp spänningar och kroppen blir allmänt avslappnad.

Klassisk SPA-massage Aroma
En ljuvlig och avslappnande SPA-massage som berör alla dina sinnen. Effekterna kan vara avslappande, balanserande, utrensande eller lugnande för huden beroende på val av aromadoft.
Välj mellan dofterna Citron, Choklad, Vanilj, Lavendel, Harmoni, Relax och Eukalyptus.
Behandlingen slappnar av spända muskler, ökar cirkulationen och välbefinnandet som är bra för både kropp och sinne.

Boka behandling
Hamam behandling
Hamam behandling

EXOTISK

Hamam

Hamam

En skön, renande & värmande ritual som överträffar det mesta. Skummande tvagning med skrubbvante och en avslappnande skummassage.

Tid: 40 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Här njuter du av ett turkiskt bad liggandes på en varm marmorbänk. Hamambehandlingen förebygger muskelspänningar i hela kroppen & tvagningen bidrar till bättre blodcirkulation samt avlägsnar döda hudceller. Behandlingen är även avslappnande och motverkar stress, huden blir ren, len och mjuk. En känsla som kommer att sitta kvar länge.

Boka behandling
Waxed legs

Cecilia

Ett dygn hos er har varit helt underbart. God mat, sköna behandlingar, trevlig personal. Kommer definitivt åka hit igen

Waxed legs

LEN HUD MED

Vaxning

Silkeslen hud här och nu, våra erfarna terapeuter ser till att du får det resultatet du önskar både snabbt & enkelt.

Vi erbjuder vaxning på vardagar 9-20

Ni gör upp önskade områden med er terapeut.

20 min: 450:-
50 min: 750:-

Armar

Axiller

Ben

Bikinilinjen

Bringa

Haka

Rygg

Överläpp

Boka behandling
Fiskpedikyr pa Himmelsby

UPPLEV

Fiskpedikyr

En behandling som överträffar det mesta. Här får du stoppa ner fötterna i ett akvarium med Garra Rufa fiskar som tar hand om dina fötter och nibblar bort döda hudceller. Resultatet, lena och fina fötter och en upplevelse rikare!

Läs mer & se film

Fiskpedikyr 20 min

Under dessa 20 minuter hinner fiskarna lämna en härligt pirrande känsla.

Tid: 20 min – Pris: 350:-

Fiskpedikyr 50 min

Här hinner fiskarna nibbla bort så gott som alla döda hudceller och du har riktigt silkeslena fötter. 

Tid: 50 min – Pris: 450:-

Boka behandling
relax2 e1490566918888
relax2 e1490566918888

AVSLAPPNANDE & RENANDE

Behandlingar

Vi erbjuder även detox och mekaniska fotmassage, avslappnande behandlingar som gör gott för hela kroppen.

Detox

Utrensning av slaggprodukter

Tid: 30 min – Pris: 395:-

Vad är detox?

Detox är det engelska ordet för avgiftning. Best4Detox fotbad är en metod som sägs hjälper kroppen att starta en utrensningsprocess av gifter och slaggprodukter som samlats på insidan.

OBS! Detta är ingen medicinsk behandling. Det finns inget vetenskapligt bevis för att denna behandling har positiva effekter på hälsan.

Varför detox?

Vår kropp producerar toxiner som en restprodukt av naturliga processer. Normalt sett är vi väl rustade att ta hand om dessa, så att de kan avsöndras på naturlig väg. En del toxiner lagras i fett och leder, vilket gör dem svårare att bli av med. De “byggs på” och hindrar den naturliga vägen till avgiftning.

Vi utsätts dagligen för gifter genom t. ex. maten så som transfetter, raffinerat socker, bekämpningsmedel, färgämnen, konserveringsämnen. Dessutom tillkommer den yttre påverkan från luften och vattnet. Stress försämrar leverfunktionen, vilket också påverkar giftansamlingen.

Lång tids giftexponering försämrar funktionen av lever, njurar, immunförsvar, hjärta och lungor. Därför kan detox fotbad hjälpa till med rening, så att kroppens organ fungerar bättre.

Hur fungerar Best4Detox fotbad?

Best4Detox sägs vara en elektrolytisk process som frigör stora mängder negativa joner under behandlingen. De negativa jonerna sägs absorberas av kroppen via fotens porer. När jonerna kommit in i kroppen ska de fungerar som extremt kraftiga antioxidanter. De tros neutraliserar de fria radikalerna så att de kan avlägsnas från kroppen.

Bambubältet med infraröd värme värmer upp vävnader lokalt och ökar cirkulationen. I början av behandlingen rekommenderas placering över njurarna, därefter kan man flytta bältet till olika kroppsdelar om man så önskar.

Handledsbandet behövs för att avgiftningen ska fungera. Kontakt med huden är viktig och underlättas om man fuktar handleden. 

Behandlingen pågår under 30 minuter med fötterna i ett varmt och skönt bad, då man kan passa på att koppla av och ha det bra.

Drick mycket vatten före, under och efter behandlingen.

Under behandlingens gång kan man se hur färgen på vattnet förändras. De tros skifta beroende på vattnet, elektroden och framför allt på de ämnen som kommer ut genom porerna.

Färgtolkningen av vattnet är inte någon absolut analysmetod, utan mer en hypotes på vad som renas. 

Processen sägs ge följande effekter:

 • Ökar energinivåerna i kroppen
 • Aktiverar cellerna och justera den vegetativa nerven
 • Balanserar metabolismen och stärka immunförsvaret
 • Renar blodet och förhindra arterioskleros (åderförfettning/åderförkalkning) 
 • Reducerar organens arbetsbörda, t .ex. lever och njurar
 • Ökar mag- och tarmmobiliteten
 • Kan reducera värk i leder och förbättra sårläkning
 • Balanserar kroppens PH-värde och minska nivåerna av fria radikaler
 • Lugnar magen
 • Kan även öka den mentala balansen

Hur kan effekten upplevas?

Normalt sett finns inga bestående biverkningar av detox. Skulle man dock få migrän, yrsel eller någon annan stark obehagskänsla, ska man avbryta behandlingen och kontakta vårdpersonal för att se om det finns bakomliggande problem.

Under behandlingen:

 • Yrsel kan bero på blodtrycksfall / högt blodtryck som normaliseras.
 • Blodsockerhalten kan svänga och leda till illamående. Är man insulinkänslig kan man äta strax före och under reningen.
 • Huvudvärk beror oftast på vätskebrist eller lågt blodsocker. Mer vatten eller en banan kan hjälpa.

Mekanisk fotmassage

Ge fötterna en härlig massage i denna underbara fotmasserare. 

Tid: 30 min – Pris: 395:-

Boka behandling

VI REKOMMENDERAR

Behandlingspaket

Prisvärt och lyxigt! Med dessa behandlingspaket kommer du garanterat att bli som ny.

Lerinpackning 400x400

FRUKOSTBUFFÉ & BEHANDLING

Morgonstund

Vardagar ankomst 08:15-09:15
Börja dagen med en fantastiskt god frukostbuffé. Därefter avnjuts en underbar behandling.
Tillgång till gym ingår också.

 • Frukostbuffé
 • Valfri 50 min behandling
 • Tillgång till gym

Pris: 850:-/person

Valbara SPA-behandlingar 50 min
Ansiktsbehandling – Anti age 50 min
Ansiktsbehandling – Fuktboost 50 min
Ansiktsbehandling – Sensitive 50 min
Ansiktsbehandling – Man 50 min
Färg av bryn och frasar inkl. plockning 50 min
Sliminpackning 50 min
Spray-Tan inkl. peeling
Vaxning 50 min

Valbara Kombo-behandlingar
Valfri massage 30 min + Handkur 20 min
Valfri massage 30 min + Fotkur 20 min
Valfri massage 30 min + Ansiktsbehandling 20 min
Valfri massage 30 min + Fransfärgning
Valfri massage 30 min + Brynfärgning inkl. plockning
Välj mellan bambu, koppning eller hot stone massage.


SPECIAL – Lägg till SPA access:

Förläng er vistelse med ca 3 timmars SPA access till bubbelpooler, bastu, kallbad & relax för endast 200kr extra/pers. (Ord. pris 495:-)

BOKA MORGONSTUND
Himmelsby Bambumassage 400x400 1

LUNCH & BEHANDLING

Siesta LYX

Vardagar ankomst 10:00-12:00
Börja med en valfri skön behandling. och njut därefter av Himmelsby Gårdshotells berömda Gårdsbuffé.

 • Gårdsbuffé
 • Valfri 50 min behandling
 • Tillgång till gym

Pris: 860:-/person

Valbara SPA-behandlingar 50 min
Ansiktsbehandling – Anti age 50 min
Ansiktsbehandling – Fuktboost 50 min
Ansiktsbehandling – Sensitive 50 min
Ansiktsbehandling – Man 50 min
Färg av bryn och frasar inkl. plockning 50 min
Sliminpackning 50 min
Spray-Tan inkl. peeling
Vaxning 50 min

Valbara Kombo-behandlingar
Valfri massage 30 min + Handkur 20 min
Valfri massage 30 min + Fotkur 20 min
Valfri massage 30 min + Ansiktsbehandling 20 min
Valfri massage 30 min + Fransfärgning
Valfri massage 30 min + Brynfärgning inkl. plockning
Välj mellan bambu, koppning eller hot stone massage.


SPECIAL – Lägg till SPA access:

Förläng er vistelse med ca 3 timmars SPA access till bubbelpooler, bastu, kallbad & relax för endast 200kr extra/pers. (Ord. pris 495:-)

BOKA SIESTA LYX
Vaxning 400x400 1

GOURMÉFIKA & BEHANDLING

Skön Eftermiddag

Vardagar ankomst 12:00-15:00
Om du älskar fika är detta paketet för dig. Gourméfika värt namnet i kombination med
en behandling.

 • Gourméfika
 • Valfri 50 min behandling
 • Tillgång till gym

Pris: 795:-/person

Valbara SPA-behandlingar 50 min
Ansiktsbehandling – Anti age 50 min
Ansiktsbehandling – Fuktboost 50 min
Ansiktsbehandling – Sensitive 50 min
Ansiktsbehandling – Man 50 min
Färg av bryn och frasar inkl. plockning 50 min
Sliminpackning 50 min
Spray-Tan inkl. peeling
Vaxning 50 min

Valbara Kombo-behandlingar
Valfri massage 30 min + Handkur 20 min
Valfri massage 30 min + Fotkur 20 min
Valfri massage 30 min + Ansiktsbehandling 20 min
Valfri massage 30 min + Fransfärgning
Valfri massage 30 min + Brynfärgning inkl. plockning
Välj mellan bambu, koppning eller hot stone massage.


SPECIAL – Lägg till SPA access:

Förläng er vistelse med ca 3 timmars SPA access till bubbelpooler, bastu, kallbad & relax för endast 200kr extra/pers. (Ord. pris 495:-)

BOKA SKÖN EFTERMIDDAG

BEHANDLINGSPAKET

Silver

Slappna av helt medan massören masserar dig med varma lavastenar.  Även hand & fot samt hårbottenmassage ingår.

Tid: 70 min. – Pris: vardag 995:- /helg 1195:-

 • Hot Stone massage 40 min

 • Hårbottenmassage 10 min

 • Handmassage 10 min

 • Fotmassage 10 min


SPECIAL – Lägg till SPA access:

Förläng er vistelse med ca 3 timmars SPA access till bubbelpooler, bastu, kallbad & relax för endast 200kr extra/pers. (Ord. pris 495:-)


BOKA SILVER

BEHANDLINGSPAKET

Guld

Njut av hot stone massage, ansiktsbehandling, hårbottenmassage och den spännande fiskpedikyren.

Tid: 100 min. – Pris: vardag 1295:- /helg 1395:-

 • Hot Stone massage 40 min

 • Ansiktsbehandling 30 min

 • Hårbottenmassage 10 min

 • Fiskpedikyr 20 min


SPECIAL – Lägg till SPA access:

Förläng er vistelse med ca 3 timmars SPA access till bubbelpooler, bastu, kallbad & relax för endast 200kr extra/pers. (Ord. pris 495:-)


BOKA GULD

BEHANDLINGSPAKET

Platina

Hela 3 timmar av sköna behandlingar med allt från hot stone massage till ansiktsbehandling & fiskpedikyr. 

Tid: 180 min. – Pris: vardag 1695 /helg: 1895:-

 • Ansiktsbehandling 50 min

 • Hot Stone massage 40 min

 • Hårbottenmassage 10 min

 • Handmassage 10 min

 • Fotmassage 10 min

 • Fiskpedikyr 50 min


SPECIAL – Lägg till SPA access:

Förläng er vistelse med ca 3 timmars SPA access till bubbelpooler, bastu, kallbad & relax för endast 200kr extra/pers. (Ord. pris 495:-)


BOKA PLATINA
“Härligt bemötande och underbara spabehandlingar med skön massage, lena krämer och värmande inpackningar.  Jag kom hem som en ny människa, varm och go inifrån och ut.”

MARIA