flowers top

NJUT AV SKÖNA

Behandlingar

Klassiker som massage & ansiktsbehandlingar eller spännande nyheter som hamam & fiskpedikyr.
I händerna på våra erfarna terapeuter kan vi garantera en härlig avkopplande stund så du kan möta vardagen igen med ny energi.

Salongen är öppen varje dag 9.00-20.00

Boka behandling
BOKA BEHANDLINGSPAKET
LADDA NER SPA MENY
flowers top
Bambu massage e1502288615937
Combo

NYHET

Kombo-behandling 50 min

Kombinera ihop din egen 50 min behandling.

1. Välj massage 20 min

Välj mellan Hot stone massage, Hot/Cold massage, Bambumassage eller Koppning

2. Välj behandling 30 min

 • NYHET! Behandling av Trötta ögon

 • Ansiktsbehandling

 • Brynfärgning inkl. plockning

 • Detox

 • Fiskpedikyr

 • Fransfärgning

 • Fotmassage lyx

 • Handkur

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Boka behandling
Dermapen Microneedling

NYHET

Dermapen

Nu erbjuder vi professionell behandling med Dermapen – Micro Needling

Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr, inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia.

50 min: Kampanjpris 1395:- vardagar. 2195:- på helger

Microneedling – Dermapen 4

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Med Dermapen4 kan man behandla:

Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr, inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen. Undvik varma bad, jacuzzi eller bastu på 48 timmar. Boka denna behandling innan du åker hem om du är här på en spa-vistelse. 

Boka Behandling

FÖRE & EFTERBILDER

Rynkor & Fina linjer

Dermapen

FÖRE & EFTERBILDER

Acnebehandling

Dermapen 1
flowers top

AVSLAPPNANDE

Ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling är både avslappnande och välgörande för din hy. Slappna av och känn hur huden får nytt liv.

Kom gärna osminkad för att få ut det bästa av behandlingen.

I alla ansiktsbehandlingar ingår följande:

 • Hudanalys

 • Rengöring

 • Peeling

 • Återfuktning – ger näring till huden

Ansiktsbehandlingar pris:

Tid: 20 min 450:- vardag/495:- helg
Tid: 50 min 750:- vardag/895:- helg

Ansiktsbehandling Detox – NYHET!

Är din hud i behov av extra utrensning? Då ska du välja denna stärkande behandling som effektivt avgiftar din hud. Idealisk för alla som lever ett stressigt liv i en förorenad miljö. Vi avråder från denna behandling vid sköldkörtelsjukdom eller jodallergi! – 50 min

Behandlingen inleds med en utrensande lera på ryggen, sedan bäddas du in och får njuta av en skön ansiktsbehandling.

Utsätts man ständigt för föroreningar så kan det sätta sina spår på huden. Vi använder oss av produkter som piggar upp och ger fin lyster till trött och glåmig hud. Massagen utförs i en mask som innehåller glasörtsolja som förbättrar cirkulationen och bibehåller fukten i det yttersta hudlagret.

Tid: 50 min 750:- vardag/895:- helg

Klassisk Ansiktsbehandling

En avslappnande behandling anpassad efter din hy. – 20 min

En skön avslappnande ansiktsbehandling anpassad efter din hud typ

Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-

Ansiktsbehandling Man

En avslappnande behandling speciellt för manlig hy. – 20 min


Mannens hud behöver tas omhand precis som kvinnors. Den här behandlingen är speciellt anpassad för en manlig hud som oftast kan vara lite grövre och lätt kan drabbas av irritationer av tex regelbunden rakning.

En avslappnande behandling för en renare och fräschare hud och redan efter första gången kommer du märka en skillnad. I den här behandlingen har vi tagit särskild hänsyn till att mannens hud skiljer sig från kvinnans. Den är oftast lite grövre och med mer synliga porer. Efter att vi rengjort ansiktet lägger vi en enzym-eller aha-peeling som är särskilt anpassad för grövre hud och är perfekt att använda om man har skägg. Behandlingen avslutas med produkter anpassad efter just din hudtyp.

Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-

Klassisk inkl. portömning

En djuprengörande behandling för huden & porerna. – 50 min

Är det dags att göra en storstädning av huden? En djuprengörande ansiktsbehandling där huden och porerna blir ordentligt rengjorda. Behandlingen utförs av certifierad hudterapeut.

En avslappnande behandling för dig som vill ha en djuprengörande behandling med peeling, ånga för att öppna upp porerna, portömning/borttagning av milier och en speciellt anpassad ansiktsmask som är renande, mjukgörande och antibakteriell. Huden känns ren, fräsch och får en fin lyster efter behandlingen.

Tid: 50 min – Pris: Endast vardagar 750:-

Anti Age

Mer spänst i mogen hy. Motarbetar fina linjer & rynkor. – 50 min

En avkopplande ansiktsbehandling anpassad för dig med mogen hy som vill arbeta på fina linjer/rynkor och för mer spänst ochfyllighet i din hud.

Vill du få en ordentligt rengjord hy, peeling, avslappnande ansikts- och dekolletagemassage som ökar cirkulationen och stärker ansiktets muskler, ansiktsmask anpassad för mogen hy och en härlig hårbottenmassage som avslutning? Då passar den här behandlingen dig.


Ansiktsmasken är speciellt framtagen för att strama upp huden och reducera fina linjer, även viktiga vitaminer och näringsämnen som saktar ner hudens åldrande tillförs. Du kommer efter behandlingen känna dig avslappnad och att huden känns stramare, återfuktad och har en helt annan lyster.


Att huden åldras är ingenting vi kommer ifrån, den åldras för alla men kan åldras på olika sätt.
Huden börjar visa tidiga ålderstecken redan vid 25 års ålder, så vill du i god tid arbeta förebyggande så passar behandlingen utmärkt men rekommenderas främst till dig som är 40+.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Fuktboost

Återfuktning för torr hy. – 50 min

Känns huden stram och uttorkad och behöver fyllas på med fukt? I denna Fuktboost blir huden ordentligt påfylld med fukt då rikligt återfuktande produkter används genom hela behandlingen.

Att huden känns fuktfattig och uttorkad är mycket vanligt och kan uppstå oavsett hudtyp. Kanske har du druckit dåligt med vatten, behandlat huden med uttorkande produkter, vistats i kallt klimat eller varit ute mycket i solen? Åtgärda detta med denna behandling, genom en ordentlig peeling som avlägsnar döda hudceller och gör att efterkommande produkter kan gå ner ordentligt i huden, fantastisk massage med ett serum som förbättrar lagring av fukt i huden, specialbehandlade ansiktsmask och återfuktande ansiktscréme. Huden kommer kännas mjuk och riktigt fuktbombad efter denna sköna behandling.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Sensitive

Speciellt anpassad för dig med känslig hud. – 50 min

En specialanpassad behandling för dig med känslig hud. Produkterna som används är speciellt framtagna för att lugna huden, motverka rodnad och stärka upp ytliga blodkärl.

Upplever du din hud som känslig? Kanske reaktiv på mat, väder, produkter eller bara allmänt irriterad? Under denna avslappnade behandling avlägsnar vi döda hudceller med en enzympeeling, masserar ansiktet med ett serum som lindrar, lugnar och stärker huden, lägger en ansiktsmask med marint källvatten som lindrar och förebygger inflammatoriskareaktioner. Avslutas med behandlande crème.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Purifying

Djuprengörande behandling & hudanalys. – 50 min

Behandling som passar fet, blandad och aknebenägen hy. Du får en djuprengöring som lugnar huden och dämpar inflammation och rodnad. Mattar effektivt ner blanka zoner. Din hud blir ren, matt och perfekt återfuktad. Det ingår hudanalys samt rekommendation av produkter. 

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

AHA behandling LYX

Effektiv behandling med skön avkoppling. – 50 min

Kombinera effektiv behandling med skön avkoppling.

Önskar du en djupgående uppfräschning av huden så är den här behandlingen perfekt för dig! Ansiktsbehandling inkl. nack- & dekolt massage samt handmassage.

Kombinera effektiv behandling med skön avkoppling.

Behandlingen inleds med nack- och dekolletage massage. Därefter appliceras en aha- syra och efter det en fuktmask. Medans fuktmasken verkar får ni avnjuta en skön handmassage.

Vi använder en Aha syra som är en mildare fruktsyra som gör att döda hudceller lossnar från hudens yttersta lager. Efter en behandling blir huden lenare och dess porer drar ihop sig. Även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen. Slutresultatet blir att huden får en fräschare, slätare och yngre utseende.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Boka behandling
spa woman treatment1

Tillval

Följande behandlingar går även att boka till rabatterat pris när man bokar en ansiktsbehandling. OBS! Endast vardagar.

 • Plockning av bryn Tid: 20 min – Pris: 450:-
  (i samband med ansiktsbehandling 300:-)

 • Färgning av bryn Tid: 20 min – Endast vardagar Pris: 450:-
  (i samband med ansiktsbehandling 300:-)

 • Färgning av fransar Tid: 20 min – Endast vardagar Pris: 450:-
  (i samband med ansiktsbehandling 300:-)

Anna

Jätteduktig terapeuter som verkligen kan sin sak. Fick många bra tips som jag tagit med hem och nu använder. Min hud känns yngre och mina rynkor har minskat. Tack!

Handdukar SPA e1502287810849
Eyes e1502288673971

SPECIALBEHANDLING FÖR

Ögon, Fransar & Bryn

Trötta ögon/ Trötta ögon LYX

Piggar upp trötta ögon och motverkar mörka ringar

Trötta ögon, Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-
(Färg av fransar & bryn ingår inte)

Trötta ögon LYX, Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-
(Färg av fransar & bryn ingår)

Känns dina ögon trötta? Då är det här den perfekta behandlingen för dig, då vi fokuserar på den känsliga tunna huden runt ögonen med specialanpassade produkter för huden runt ögonen som stramar upp och slätar ut huden och minskar svullnad och mörka ringar. För att ge ett piggt intryck kommer vi även att färga fransar och bryn vid bokning av 50 minuter.

Trötta ögon lyx: rengöring, peeling, färgar fransar och bryn, vax/plock bryn, ögonmassage och ögonmask. Avslutande produkter.

Lash lift

Vackra böjda ögonfransar som sitter i länge.

Tid: 50 min – Vardag 750:- /helg 895:-

Lash lift premium

Inkl. Färgning av fransar samt hårbotten, hand eller fotmassage.

Tid: 80 min – Vardag 1200:- /helg 1395:-

Lash Lift är en metod som lyfter och ger volym till dina egna ögonfransar. Efter att fransarna rätas ut från rötterna, tillförs keratin för ökad volym. . Dina egna fransar framhävs naturligt och effekten kvarstår i 6-8 veckor.

Lash Lift kräver inget underhåll till skillnad från många andra liknande fransbehandlingar som till exempel fransförlängning.

VIKTIGT före behandlingen
– Boka inte in fysisk aktivitet eller liknande under ett dygn efter behandlingen, då vätska inte får komma nära fransarna.
– Kom utan smink på ögonen/runt ögonlocken
– Kom utan linser

VIKTIGT efter behandlingen:
– Var försiktig med fransarna på 24 timmar, inget vatten eller värme (bastu/hårtork) bör komma nära dem. Undvik även att röra på ögonfransarna eftersom böjen kan förstöras. 
– Var uppmärksam på värme och vatten (inget direkt hårt vatten på fransarna och heller ingen bastu) under de första 48 timmarna. Mascara bör även undvikas.
– Undvik oljeprodukter kring ögonen.

-Är du här på SPA-vistelse så boka denna behandling innan du åker hem.

Tips! Köp gärna med dig Keratin hem för att behålla effekterna som blir med lashlift. Keratinet stärker och vårdar fransen med upp till 40 %, den gör även fransen 2-3% längre. Hjälper fransarna att bli tjockare och starkare. Pris 299:-.

Lash Lift
Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Lash lift premium inkl. fransförgning samt hårbotten, hand eller fotmassage.
Tid: 80 min – Pris: vardag 1200:- /helg 1395:-

Fransar & Bryn

Färg Fransar 20 min – 450:- vardag / 495:- helg
Färg Bryn 20 min – 450:- vardag / 495:- helg
Plock Bryn 20 min – 450:- vardag / 495:- helg

Boka behandling
Eyes e1502288673971
1301 e1431867922683
flowers top
wellness 1021131 1920 e1495115752543
Pedikyr Himmelsby Gardshotell

NJUT MED KÄNSLAN AV

Silkeslena händer & fötter

Handkur

En ljuvlig behandling för dig med stela, ömma eller torra händer.

Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-

Slå dig till ro och bli ordentligt avslappnad medans naglarna blir insmorda i nagelbandsolja och händer och underarmar masseras i en mjukgörande och återfuktande crème. Handmassagen ökar cirkulationen, välbefinnandet samt gör dina händer lena och mjuka.

Hand & Fotharmoni

Vård av dina händer & fötter på bästa sätt.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

En njutbar behandling där terapeuten vant vårdar dina händer och fötter på bästa sätt!

Nerbäddad får du växelvis peeling, varma handdukar, nagelolja samt inpackning i näringsrik kräm med sheasmör. Förhårdnader filas bort från fötterna så att dom blir mjuka och lena. Behandlingen avslutas med en lång och skön massage! Tips, har du mycket förhårdnader eller häl sprickor så rekommenderar vi att välja fotvård istället för bästa omvårdnad.

Fotmassage lyx

Njut av en härlig behandling för trötta och svullna fötter.

Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-

Underbenen packas in i en cirkulationsökande och mjukgörande inpackning. Sedan får du en underbar och avslappnande fotmassage. 

Fotvård

Ultimata behandlingen för dina fötter.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Fötterna är en av våra viktigaste kroppsdelar men är ändå lätta att glömma bort. Så skäm bort dina fötter med en fantastisk fotvårdsbehandling. Få lena och fina fötter genom att boka denna behandling som utförs av certifierade terapeuter.

Vid behov av medicinsk fotvård hänvisar vi till fotvårdsklinik.

Behandlingen inleds med ett mysigt fotbad, därefter klipps & filas naglarna samt nagelbanden tas omhand. När naglarna är fina är det dags för resten av foten som filas, förhårdnader tas bort och du får njuta av en himmelsk fotmassage.

Boka behandling

Susanne

En riktigt trevlig upplevelse i en fräsch och lugn miljö med supertrevlig och kunnig personal. God mat och dryck. Underbara behandlingar och härligt spa-område. Ett varmt mottagande från början till slut. Sätter verkligen gästen i fokus.

flowers top
Peeling

SPA-BEHANDLINGAR MED

Inpackning & Peeling

NYHET! Gravid-LYX

Passa på och unna dig en skön stund för dig själv i väntans tider. Vi erbjuder en behandling som fokuserar på det du och din kropp behöver som bäst under graviditeten. 

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Behandlingen inleds en kylande gel på benen som direkt hjälper till att lindra eventuella muskelspänningar och cirkulationsbesvär som kan uppstå under graviditeten. Njut sedan av en härlig ansiktsbehandling som innehåller rengöring, peeling, massage i serum, ansiktsmask och avslutande kräm. När ansiktsmasken verkar ger vi en härlig hand massage. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage för att liva upp trötta fötter.

Önskar du en massage så erbjuder vi det efter vecka 20. Vi använder en gravidkudde så att du kan ligga på mage och anpassar behandlingen efter dig.

Aromainpackning

En härlig väldoftande behandling för både kropp och själ.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Behandlingen inleds med en helkroppspeeling som sedan borstas bort. Sedan appliceras ett mjukgörande, väldoftande sheasmör lätt in på hela kroppen och du blir inpackad. Under tiden får ni njuta av en härlig ansikts- och skalpmassage.

Kroppspeeling

Härlig saltskrubb som gör huden len, ren och fräsch.

Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-

En skön helkroppsbehandling för dig som vill få fram ny fräsch hud. Här används en härlig saltskrubb som avlägsnar döda hudceller och gör huden len, ren och fräsch.

Denna behandling rekommenderar vi för dig med torr och livlös hud samt innan sommaren eller solresan för en jämnare och finare solbränna.

Ryggrengöring

För dig som besväras av finnar och pormaskar på ryggen.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Ryggen är speciellt utsatt för orenheter då den oftast är instängd under kläder och svår att själv komma åt. I denna behandling blir ryggen ordentligt rengjord och huden känns len och fräsch igen.

En djupgående rengöring av orenheter på ryggen. Vi börjar med att rengöra och sedan skrubba ryggen för att få bort döda hudceller och öka cellförnyelsen. Sedan värmer vi upp huden med ånga och gör en portömning. Därefter appliceras en mask som är utrensande och porsamandragande. Medans masken verkar så ges en underbar hårbottenmassage. Avslutas med behandlande crème.

Kroppsmassage LYX

Helkroppsbehandling med torrpeeling, lättare kroppsmassage där du sedan packas in och får en skön ansiktsmassage.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Helkroppsbehandling med torr peeling som ger en mjuk och len känsla. Därefter bäddas ni in i en kroppsinpackning av sheasmör som mjukgör och förbättrar spänsten i huden. Medans inpackningen verkar så avnjuter ni en skön ansiktsmassage. Denna inpackning är en dröm för trötta muskler, avslappnande samt ger huden en ny lyster. 

Boka behandling
Peeling

Evelina

Underbart mottagande och super-trevlig personal.
Avslappningen kom som en våg så fort vi steg in loungen innan spa-avdelningen. Efter en timme med kroppsscrubb, firming body och spa-massage som var helt fantastisk avslutade vi med en sån där lunch som bara gudar kan tillaga. Toppbetyg och mamma har redan bestämt sin 70-års present.

Peeling

Sebastian

Testade Hot Stone massage som jag bokat via Wellnet och är mer än nöjd. De varma stenarna gjorde verkligen underverk. Faktiskt mer effekt än vanlig massage. Jag kommer igen.

Himmelsby

SKÖN

Massage

Torr vattenmassage – NYHET!

HydroJet kan enklast beskrivas som en vattenmassagesäng där två ”vattenjet”-strålar masserar musklerna.
OBSERVERA! Denna behandling är kraftig. Motsvarar dubbla behandlingstiden hos terapeut. Ni kan själva justera styrkan under massagen. Träningsvärk kan förekomma efter behandlingen.

Maxvikt: 150 kg

Valfritt program 20 min – Pris: 395:-
Valfritt program 50 min – Pris: 495:-

Liggande på en vattenmadrass kommer man inte i kontakt med vatten, kroppen är stödd på alla punkter och läget känns i det närmaste som viktlöshet. Hydrojet vattenstrålarna följer det mönster som klassisk massage gör, beroende på valt program (från en mild strykande och smattrande effekt, till stark roterande kägel- och halvmånformig stråle).
En utvald del av kroppen kan behandlas, liksom en särskild muskelgrupp. Hydrojet massage utförs med start vid fötterna och vidare mot överkroppen.

Hydrojet kan också kallas ”torr” vattenmassage – eftersom massagen inte sker i vatten har vattentrycket ingen effekt på blodcirkulationen – och har därför ingen blodtrycksförhöjande effekt, det vill säga den är också lämplig för hjärtpatienter.
En konstant mild värme över hela kroppen skapar den bästa känslan av avslappning – den elastiska ytan överför värmen från vattnet till kroppen

Hot/Cold massage – NYHET!

Underbar behandling som varvar varm och kall stenmassage.

Rygg, nacke & axlar 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-
Överkropp 40 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Underbar behandling som varvar varm och kall stenbehandling som kommer att lämna dig mållös.

Värmen från lavastenarna penetrerar djupt för att hjälpa till att lossa och lugna trängda muskler. De svala marmorstenarna används för att minska inflammation; skapa en balans och föryngrar huden.

Denna behandling är koncentrerad till överkroppen.

Koppning

Mycket effektiv & cirkulationsökande behandling.

Rygg, nacke & axlar 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-
Helkropp 40 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Undvik denna behandling om du är gravid, klassisk massage och hot-stone går bra efter v 12.

Koppning rekommenderas till de som lider av fibromyalgi, psoriasis, ledsmärtor, långvariga muskelspänningar, senfästesinflammationer eller helt enkel önskar en effektiv behandling som är cirkulationsökande.

Koppning är en gammal folkmedicin som har använts i tusentals år. Genom att skapa ett vakuum i koppan lyfts bindväven och töjs ut. När koppan sedan dras över huden ökar cirkulationen av vätska i kroppen vilket bidrar till mer syre, värme och näring till cellerna i kroppen genom att öppna upp artärerna. Det hjälper även till att rensa ur slaggprodukter och koldioxid som följer med i venerna. Koppningen är 3 gånger så effektiv som vanlig massage.

Bambumassage

Djupgående massage med varma bambupinnar.

Rygg, nacke & axlar 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-
Helkropp 40 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Bambumassage är en djupgående behandling med varma bambupinnar som mjukar upp stela muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupt in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen.

Denna djupgående bambumassagen har visat sig vara väldigt effektiv mot celluliter. Bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen. Massagen kombineras med terapeutens händer.

Succé Hot Stone/Hot Stone Aroma

För dig som gillar värme och total avslappning.

Rygg, nacke & axlar 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-
Helkropp 40 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Hot Stone massage passar dig som gillar värme och behöver fullkomlig avslappning. Massagen utförs med varm olja och heta lavastenar. Värmen från stenarna förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Den underbara känslan är svår att beskriva – den måste upplevas.

Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen. Ett grepp med stenarna motsvarar 6 grepp med bara händerna och ger därför en mer långvarig effekt.

Hot Stone massage ger även en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Hot Stone aroma massage

Kombinera din Hot Stone massage med underbar eterisk olja. Behandlingen är djupt avslappnande och ger harmoni för både kropp och själ. Perfekt för stressade själar och stela muskler.
Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen. Ett grepp med stenarna motsvarar 6 grepp med bara händerna och ger därför en mer långvarig effekt.
Doft av eterisk olja väljer ni i samband med behandlingen.

Klassisk SPA-massage/Aroma massage

En härlig massage som väcker liv i trötta muskler.

Rygg, nacke & axlar 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-
Helkropp 40 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-


En underbar avkoppling under händerna på våra erfarna massörer. Unna dig en härlig massage som väcker liv i trötta muskler.

Klassisk SPA-massage

Bli väl omhändertagen under vår klassiska massage! Den ökar cirkulationen, lugn- och ro hormonet oxytocin utsöndras och ökar välbefinnandet, löser även upp spänningar och kroppen blir allmänt avslappnad.

Klassisk SPA-massage Aroma

En ljuvlig och avslappnande SPA-massage som berör alla dina sinnen. Effekterna kan vara avslappnande, balanserande, utrensande eller lugnande för huden beroende på val av doft.

Doft av eterisk olja väljer ni i samband med behandlingen.
Behandlingen slappnar av spända muskler, ökar cirkulationen och välbefinnandet som är bra för både kropp och sinne.

Boka behandling
flowers top
Hamam behandling

EXOTISK

Hamam

Hamam

En skön, renande & värmande ritual som överträffar det mesta. Skummande tvagning med skrubbvante och en avslappnande skummassage. OBS! Badkläder obligatoriskt.

Tid: 40 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Här njuter du av ett turkiskt bad liggandes på en varm marmorbänk. Hamambehandlingen förebygger muskelspänningar i hela kroppen & tvagningen bidrar till bättre blodcirkulation samt avlägsnar döda hudceller. Behandlingen är även avslappnande och motverkar stress, huden blir ren, len och mjuk. En känsla som kommer att sitta kvar länge.

Boka behandling
Hamam behandling

Cecilia

Ett dygn hos er har varit helt underbart. God mat, sköna behandlingar, trevlig personal. Kommer definitivt åka hit igen

Fiskpedikyr Himmelsby

UPPLEV

Fiskpedikyr

En behandling som överträffar det mesta. Här får du stoppa ner fötterna i ett akvarium med Garra Rufa fiskar som tar hand om dina fötter och nibblar bort döda hudceller. Resultatet, lena och fina fötter och en upplevelse rikare!

Läs mer & se film

Fiskpedikyr 20 min

Under dessa 20 minuter hinner fiskarna lämna en härligt pirrande känsla.

Tid: 20 min – Pris: 395:-

Fiskpedikyr 50 min

Här hinner fiskarna nibbla bort så gott som alla döda hudceller och du har riktigt silkeslena fötter. 

Tid: 50 min – Pris: 495:-

Boka behandling
flowers top
relax2 e1490566918888

AVSLAPPNANDE & RENANDE

Behandlingar

Vi erbjuder även detox och mekaniska fotmassage, avslappnande behandlingar som gör gott för hela kroppen.

Detox

Utrensning av slaggprodukter

Tid: 30 min – Pris: 395:-

Vad är detox?

Detox är det engelska ordet för avgiftning. Best4Detox fotbad är en metod som sägs hjälper kroppen att starta en utrensningsprocess av gifter och slaggprodukter som samlats på insidan.

OBS! Detta är ingen medicinsk behandling. Det finns inget vetenskapligt bevis för att denna behandling har positiva effekter på hälsan.

Varför detox?

Vår kropp producerar toxiner som en restprodukt av naturliga processer. Normalt sett är vi väl rustade att ta hand om dessa, så att de kan avsöndras på naturlig väg. En del toxiner lagras i fett och leder, vilket gör dem svårare att bli av med. De “byggs på” och hindrar den naturliga vägen till avgiftning.

Vi utsätts dagligen för gifter genom t. ex. maten så som transfetter, raffinerat socker, bekämpningsmedel, färgämnen, konserveringsämnen. Dessutom tillkommer den yttre påverkan från luften och vattnet. Stress försämrar leverfunktionen, vilket också påverkar giftansamlingen.

Lång tids giftexponering försämrar funktionen av lever, njurar, immunförsvar, hjärta och lungor. Därför kan detox fotbad hjälpa till med rening, så att kroppens organ fungerar bättre.

Hur fungerar Best4Detox fotbad?

Best4Detox sägs vara en elektrolytisk process som frigör stora mängder negativa joner under behandlingen. De negativa jonerna sägs absorberas av kroppen via fotens porer. När jonerna kommit in i kroppen ska de fungerar som extremt kraftiga antioxidanter. De tros neutraliserar de fria radikalerna så att de kan avlägsnas från kroppen.

Bambubältet med infraröd värme värmer upp vävnader lokalt och ökar cirkulationen. I början av behandlingen rekommenderas placering över njurarna, därefter kan man flytta bältet till olika kroppsdelar om man så önskar.

Handledsbandet behövs för att avgiftningen ska fungera. Kontakt med huden är viktig och underlättas om man fuktar handleden. 

Behandlingen pågår under 30 minuter med fötterna i ett varmt och skönt bad, då man kan passa på att koppla av och ha det bra.

Drick mycket vatten före, under och efter behandlingen.

Under behandlingens gång kan man se hur färgen på vattnet förändras. De tros skifta beroende på vattnet, elektroden och framför allt på de ämnen som kommer ut genom porerna.

Färgtolkningen av vattnet är inte någon absolut analysmetod, utan mer en hypotes på vad som renas. 

Processen sägs ge följande effekter:

 • Ökar energinivåerna i kroppen
 • Aktiverar cellerna och justera den vegetativa nerven
 • Balanserar metabolismen och stärka immunförsvaret
 • Renar blodet och förhindra arterioskleros (åderförfettning/åderförkalkning) 
 • Reducerar organens arbetsbörda, t .ex. lever och njurar
 • Ökar mag- och tarmmobiliteten
 • Kan reducera värk i leder och förbättra sårläkning
 • Balanserar kroppens PH-värde och minska nivåerna av fria radikaler
 • Lugnar magen
 • Kan även öka den mentala balansen

Hur kan effekten upplevas?

Normalt sett finns inga bestående biverkningar av detox. Skulle man dock få migrän, yrsel eller någon annan stark obehagskänsla, ska man avbryta behandlingen och kontakta vårdpersonal för att se om det finns bakomliggande problem.

Under behandlingen:

 • Yrsel kan bero på blodtrycksfall / högt blodtryck som normaliseras.
 • Blodsockerhalten kan svänga och leda till illamående. Är man insulinkänslig kan man äta strax före och under reningen.
 • Huvudvärk beror oftast på vätskebrist eller lågt blodsocker. Mer vatten eller en banan kan hjälpa.

Mekanisk fotmassage

Ge fötterna en härlig massage i denna underbara fotmasserare. 

Tid: 30 min – Pris: 395:-

Boka behandling
relax2 e1490566918888
flowers top

VI REKOMMENDERAR

Behandlingspaket

Prisvärt och lyxigt! Med dessa behandlingspaket kommer du garanterat att bli som ny.

BEHANDLINGSPAKET

Silver

Slappna av helt under händerna på våra erfarna terapeuter. Ansiktsbehandling & olika typer av massage!

Tid: 80 min.
Pris: vardag 995:- /helg 1195:-

 • Ansiktsbehandling 30 min

 • Hot Stone massage 20 min

 • Hårbottenmassage 10 min

 • Handmassage 10 min

 • Fotmassage 10 min


BOKA SILVER

BEHANDLINGSPAKET

Guld

Njut av hot stone massage, ansiktsbehandling, hårbottenmassage och den spännande fiskpedikyren.

Tid: 100 min.
Pris: vardag 1295:- /helg 1395:-

 • Ansiktsbehandling 20 min

 • Hot Stone massage 40 min

 • Hårbottenmassage 10 min

 • Fotmassage 10 min

 • Fiskpedikyr 20 min

BOKA GULD

BEHANDLINGSPAKET

Platina

Nästan 3 h av sköna behandlingar med allt från hot stone massage till ansiktsbehandling & fiskpedikyr. 

Tid: 160 min.
Pris: vardag 1495 /helg: 1895:-

 • Ansiktsbehandling 50 min

 • Hot Stone massage 40 min

 • Hårbottenmassage 10 min

 • Fotmassage 10 min

 • Fiskpedikyr 50 min

BOKA PLATINA
“Härligt bemötande och underbara spabehandlingar med skön massage, lena krämer och värmande inpackningar.  Jag kom hem som en ny människa, varm och go inifrån och ut.”

MARIA