TA HAND OM DIG

Skönhet & Hälsa

flowers top

NJUT AV SKÖNA

Behandlingar

Klassiker som massage & ansiktsbehandlingar eller spännande nyheter som hamam & fiskpedikyr.
I händerna på våra erfarna terapeuter kan vi garantera en härligt avkopplande stund så du kan möta vardagen igen med ny energi.

Se vår skönhetsmeny nedan eller

Boka behandling
BOKA BEHANDLINGSPAKET
LADDA NER SPA MENY

Salongen är öppen varje dag 9.00-18.00

Combo
Combo

NYHET

Kombo-behandling 50 min

Här är våra mest populära behandlingskombinationer!

 • NYHET! Behandling av Trötta ögon 30 min & Valfri massage 20 min

 • Ansiktsbehandling 30 min & Valfri massage 20 min

 • Brynfärgning inkl. plockning & Valfri massage 20 min

 • Detox 30 min & Valfri massage 20 min

 • Fiskpedikyr 30 min & Valfri massage 20 min

 • Fransfärgning & Valfri massage 20 min

 • Fotmassage lyx 30 min & Valfri massage 20 min

 • Handkur 30 min & Valfri massage 20 min

Välj mellan bambu, koppning eller hot stone massage.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Boka behandling
Dermapen Microneedling

NYHET

Dermapen – Micro Needling

Nu erbjuder vi professionell behandling med Dermapen.

Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr, inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia.

50 min: Kampanjpris 1395:- vardagar. 2195:- på helger

Microneedling – Dermapen 4

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Med Dermapen4 kan man behandla:

Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr, inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

Boka behandling

FÖRE & EFTERBILDER

Acnebehandling

Dermapen 1

FÖRE & EFTERBILDER

Behandling av rynkor

Dermapen
spa woman treatment1

Tillval

Följande behandlingar går även att boka till rabatterat pris när man bokar en ansiktsbehandling. OBS! Endast vardagar.

 • Plockning av bryn Tid: 20 min – Pris: 450:-
  (i samband med ansiktsbehandling 300:-)

 • Färgning av bryn Tid: 20 min – Endast vardagar Pris: 450:-
  (i samband med ansiktsbehandling 300:-)

 • Färgning av fransar Tid: 20 min – Endast vardagar Pris: 450:-
  (i samband med ansiktsbehandling 300:-)

Anna

Jätteduktig terapeuter som verkligen kan sin sak. Fick många bra tips som jag tagit med hem och nu använder. Min hud känns yngre och mina rynkor har minskat. Tack!

135 2238x3000 300dpi all free download.com 9526180 1 e1490561581497
spa woman treatment1

AVSLAPPNANDE

Ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling är både avslappnande och välgörande för din hy. Slappna av och känn hur huden får nytt liv.

I alla ansiktsbehandlingar ingår följande:

 • Hudanalys

 • Rengöring

 • Peeling

 • Återfuktning – ger näring till huden

Klassisk Ansiktsbehandling

En skön avslappnande ansiktsbehandling anpassad efter din hud typ.

Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-

Ansiktsbehandling Man

Mannens hud behöver tas omhand precis som kvinnors. Den här behandlingen är speciellt anpassad för en manlig hud som oftast kan vara lite grövre och lätt kan drabbas av irritationer av tex regelbunden rakning.  

Tid: 20 min – Pris: vardag 450:- /helg 495:-

En avslappnande behandling för en renare och fräschare hud och redan efter första gången kommer du märka en skillnad. I den här behandlingen har vi tagit särskild hänsyn till att mannens hud skiljer sig från kvinnans. Den är oftast lite grövre och med mer synliga porer. Efter att vi rengjort ansiktet lägger vi en enzym-eller aha-peeling som är särskilt anpassad för grövre hud och är perfekt att använda om man har skägg. Behandlingen avslutas med produkter anpassad efter just din hudtyp.  

Klassisk inkl. portömning

Är det dags att göra en storstädning av huden? En djuprengörande ansiktsbehandling där huden och porerna blir ordentligt rengjorda. Behandlingen utförs av certifierad hudterapeut.

Tid: 50 min – Pris: Endast vardagar 750:-

Läs mer om portömning
En avslappnande behandling för dig som vill ha en djuprengörande behandling med peeling, ånga för att öppna upp porerna, portömning/borttagning av milier, härlig och avslappnande ansiktsmassage och en speciellt anpassad ansiktsmask som är renande, mjukgörande och antibakteriell. Huden känns ren, fräsch och får en fin lyster efter behandlingen.

Anti Age

En avkopplande ansiktsbehandling anpassad för dig med mogen hy som vill arbeta på fina linjer/rynkor och för mer spänst ochfyllighet i din hud.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Vill du få en ordentligt rengjord hy, peeling, avslappnande ansikts- och dekolletagemassage som ökar cirkulationen och stärker ansiktets muskler, ansiktsmask anpassad för mogen hy och en härlig hårbottenmassage som avslutning? Då passar den här behandlingen dig.
Ansiktsmasken är speciellt framtagen för att strama upp huden och reducera fina linjer, även viktiga vitaminer och näringsämnen som saktar ner hudens åldrande tillförs. Du kommer efter behandlingen känna dig avslappnad och att huden känns stramare, återfuktad och har en helt annan lyster.
Att huden åldras är ingenting vi kommer ifrån, den åldras för alla men kan åldras på olika sätt.
Huden börjar visa tidiga ålderstecken redan vid 25 års ålder, så vill du i god tid arbeta förebyggande så passar behandlingen utmärkt men rekommenderas främst till dig som är 40+.

Fuktboost

Känns huden stram och uttorkad och behöver fyllas på med fukt? I denna Fuktboost blir huden ordentligt påfylld med fukt då rikligt återfuktande produkter används genom hela behandlingen.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Att huden känns fuktfattig och uttorkad är mycket vanligt och kan uppstå oavsett hudtyp. Kanske har du druckit dåligt med vatten, behandlat huden med uttorkande produkter, vistats i kallt klimat eller varit ute mycket i solen? Åtgärda detta med denna behandling, genom en ordentlig peeling som avlägsnar döda hudceller och gör att efterkommande produkter kan gå ner ordentligt i huden, fantastisk massage med ett serum som förbättrar lagring av fukt i huden, specialbehandlade ansiktsmask och återfuktande ansiktscréme. Huden kommer kännas mjuk och riktigt fuktbombad efter denna sköna behandling.

Sensitive

En specialanpassad behandling för dig med känslig hud. Produkterna som används är speciellt framtagna för att lugna huden, motverka rodnad och stärka upp ytliga blodkärl. 

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Upplever du din hud som känslig? Kanske reaktiv på mat, väder, produkter eller bara allmänt irriterad? Under denna avslappnade behandling avlägsnar vi döda hudceller med en enzympeeling, masserar ansiktet med ett serum som lindrar, lugnar och stärker huden, lägger en ansiktsmask med marint källvatten som lindrar och förebygger inflammatoriskareaktioner. Avslutas med behandlande crème.

Acnebehandling

Akne är någonting som kan drabba alla oavsett ålder och eftersom det syns så väl så kan det vara jobbigt. Då kan det vara bra att veta att det finns hjälp att få.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Behandlingen ger en djuprengöring som lugnar huden och dämpar inflammationen. Det ingår hudanalys samt rekommendation av produkter.

AHA behandling LYX

Kombinera effektiv behandling med skön avkoppling.
Önskar du en djupgående uppfräschning av huden så är den här behandlingen perfekt för dig! Ansiktsbehandling inkl. nack- & dekolt massage samt handmassage.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-

Kombinera effektiv behandling med skön avkoppling.

Behandlingen inleds med nack- och dekolletage massage. Därefter appliceras en aha- syra och efter det en fuktmask. Medans fuktmasken verkar får ni avnjuta en skön handmassage. 

Vi använder en Aha syra som är en mildare fruktsyra som gör att döda hudceller lossnar från hudens yttersta lager. Efter en behandling blir huden lenare och dess porer drar ihop sig. Även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen. Slutresultatet blir att huden får en fräschare, slätare och yngre utseende.

Lash lift

Vackra böjda ögonfransar som sitter i länge.

Tid: 50 min – Pris: vardag 750:- /helg 895:-